Tiril Fjeld

Arbeidsgiver
Atea AS
Alder
44 år
Bransje
Transport, logistikk, kommunikasjon og IT
Bosted
Haugesund

Leder Haugesund og Stord Atea AS

Jobb

I dag er jeg leder av Ateas kontorer i Haugesund og på Stord. Atea er et av Norges største IT-selskap og er en leverandør av IT-utstyr og konsulenttjenester til store og små bedrifter. Atea har kontor i 25 byer i Norge. 

 

Utdanning

Utdanningen min er ganske variert , det er spennedene at jeg jeg både har teknologi og mye kultur i min bakgrunn.

Da jeg var ferdig på Skeisvang videregående skole i 1993, studerte jeg ved Universitetet i Bergen og fikk en cand.mag grad med blant annet fagene praktisk pedagogikk, informasjonsvitenskap og sosialantropologi. Min første jobb fikk jeg i Deloitte i 1999 som IT-konsulent. Der jobbet jeg med både med brukerstøtte og ulike prosjekter. Jeg fikk min første lederrolle som Helpdesk Manager året etter. I 2005 flyttet jeg tilbake til Haugesund og har jobbet videre med IT her også. Først på Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus, deretter i Haugesund kommune, før jeg i 2009 begynte i Atea.

 Å jobbe med mennesker og teknologi synes jeg er spennende og håper jeg kan engasjere noen til å gå den veien. Vi trenger ikke bare dypt tekniske mennesker i IT-bransjen. Vi trenger også de som skal forstå hvordan denne best skal tas i bruk i en organisasjon, bedrift eller skole. ​

Om meg

Jeg er et energisk menneske som liker at det skjer mye. Jeg er gift med Bjørn og har to jenter på 8 og 11 år som jeg følger med på fritidsaktiviteter, spesielt fotball og Miljøagentene.  Når jeg skal slappe av er jeg "slaraffengartner"  (du finner meg i hagen på hytten).