Jannicke Kvarven

Arbeidsgiver
Haugaland Vekst
Alder
50 år
Bransje
Admin./økonomi, kontor og jus
Bosted
Haugesund

Rådgiver Haugaland Vekst

Jobb

Leder et regionalt samarbeid mellom et 30-talls ulike private og offentlige virksomheter for å øke kunnskapen om vår region, Haugesundregionen. Målet med å øke kunnskapen om vårt felles bo- og arbeidsområde er styrke folks oppfatning av vårt område og på den måten sikre fremtidig kompetanse.

Jo mer attraktive vi fremtår som et sted å bo og leve, jo flinkere folk får vi. Det handler om å få de beste til å søke på ledige stillinger her. Det handler om å posisjonere vår region.

Vi markedsfører og synliggjør ulike bedrifter og arbeidsplasser, i tillegg til å fortelle om vårt arbeids-og boligmarked, kultur- og fritidstilbud som denne regionen kan tilby.

Vi skaper møteplasser der studenter får møte ulike bedrifter og bli bedre kjent med dem.

Kort fortalt innebærer min jobb mye kommunikasjonsarbeid, markedsstrategi, markedsføring og salg, produktutvikling, kampanjeutvikling, omdømmebygging og kompetansesikring/rekruttering.

Utdanning

Jeg har cand.mag. fra Universitetet i Bergen. I denne graden inngår mellomfag i engelsk og sosialantropologi. I tillegg har jeg fagene Prosjektledelse, Organisasjon og personal fra HSH, markedsføring fra Norges Markedshøyskole og et år som utvekslingsstudent som 17-åring i USA.

Om meg

Mamma til tre jenter på 6 og 10 år. Trener innimellom travle dager, løper halvmaraton og like godt fjellturer både med og uten ski. Trives også godt i soafen foran en god film eller med venner:-)