Beth Elen Møller Halvorsen

Arbeidsgiver
Norheim bu og behandlingshjem
Alder
25 år
Bransje
Helse, omsorg, medisin og biologi
Bosted
Karmøy

Sykepleierstudent Norheim bu og behandlingshjem

Jobb

Jeg arbeider både i hjemmetjenesten på Norheim men også på mottaksavdelingen på Norheim bu og behandlingshjem! Ettersom jeg er andre års student ved HSH på sykepleien, får jeg oppleve mye spennende! Deltar mye i pleie, men også i spennende ting som ulike prøvetakinger, behandling av medisinsk utstyr, medisiner m.m.

Utdanning

Det som jeg synes er mest interessant ved min utdanning er det å kunne se sammenhengen mellom hva som står i pensumslitteraturen og hva som er aktuelt i det virkelige liv. Det å kunne se og kjenne igjen symptomer på ulike sykdommer er veldig spennende. Og utdanningen er veldig praksissentrert slik at vi får større innblikk i sykepleierhverdagen samt god læring.

Om meg

Jeg er en 22 år gammel jente fra Karmøy som er alltid smilende og imøtekommende. Slet også lenge selv før jeg klarte å bestemme meg for hva jeg ville gjøre, men tok et valg på grunn av de interessene jeg hadde som interessen for kroppen og hvordan den fungerer, liker å jobbe med mennesker og mer. Utenom skole og jobb er jeg veldig glad i å være med venner og være i aktivitet!